Tort de migdale cu portocale

Un (mini)tort, facut special pentru Raducu, din migdale si fructe dupa o reteta a Ligiei Pop. Am urmat indicatiile din episodul publicat pe Ligia’s Kitchen, doar ca am injumatatit cantitatile si am pus doar portocale. Sa vedem ce o sa spuna si sarbatoritul care acum doarme🙂

La multi ani, Raducu!

Am mai tot spus de Ligia pe blogul asta, cred ca 70% din retete sunt ale ei, dar cam asa este Ligia in doar cateva cuvinte:

Ligia Pop este promotoarea alimentatiei raw food in Romania, autor, raw chef, gazda show-ului “Ligia’s Kitchen®” care are 21 de episoade pana in prezent, fondatoarea si organizatoarea targurilor raw food nationale “Raw Generation®” si a miscarii “Romania Goes Raw”. Ligia a publicat pana in prezent trei carti despre raw food si o metoda inovativa de pian, deoarece pe langa toate acestea ea este si licentiata in muzica de catre Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si profesoara de pian.

Pentru episoadele din show-ul “Ligia’s Kitchen” care sunt in limba engleza, puteti selecta subtitrarea in limba romana apasand pe butonul rosu CC de sub video.