Pateu de ardei

Reteta este dupa cea a Ligiei Pop din cartea Retete Vegane fara foc doar ca am modificat un pic ingredientele / cantitatile. Am pus un ardei verde, jumatate de avocado, ce mi-a ramas de la laptele de migdale (vreo 5 linguri de migdale maruntite), cateva bucatele de rosii deshidratate, un catel de usturoi, zeama de lamaie, un pic de sare si 2 linguri de fulgi de drojdie inactiva (nu este acelasi lucru cu drojdia pentru copt; are un gust usor de branza).

A iesit ceva super bun si usor! L-am mancat cu spaghete din gulie – ca in poza, desi dureaza cam mult pregatirea lor (cu cutitul de decojit, usor si cu rabdare) dar asa, o data, merge -, pe felii de gulie si ridiche neagra si pe paine. I-a placut si lui bebe ceea ce inseamna ca este intr-adevar bun🙂

LE: Pe 17 decembrie ne vedem la Talcioc, da?